Ga naar hoofdinhoud

Duxiana

Toegankelijkheidsverklaring

Duxiana zet zich in voor digitale toegankelijkheid en het naleven van de Richtsnoeren inzake toegankelijkheid van webinhoud (WCAG) 2.1, Niveau A en AA en de vereisten voor doeltreffende communicatie van de Americans with Disabilities Act (ADA) en andere toepasselijke regelgeving.

Om dit te bereiken, werken we samen met eSSENTIAL Accessibility om ons toegankelijkheidsprogramma te beheren en toezicht te houden op de governance ervan. Hun toegankelijkheidsprogramma evalueert onze digitale producten voortdurend in overeenstemming met best practices en wordt ondersteund door een divers team van toegankelijkheidsprofessionals, inclusief gebruikers van ondersteunende technologieën. Het platform gaat bovendien verder dan de minimale nalevingsvereisten door een ondersteunende toepassing met CX-technologie beschikbaar te stellen aan klanten die moeite hebben met typen, gebaren, een muis bewegen of lezen. De toepassing is gratis te downloaden en bevat tools zoals muis- en toetsenbordvervangingen, spraakherkenning, spraakmogelijkheden, handsfree/touchfree navigatie en meer.

We horen graag van u indien u moeilijkheden ondervindt wat betreft toegankelijkheid op onze digitale terreinen. Neem contact op met onze klantenservice via hello@dux.se.