Ga naar hoofdinhoud

Pas uw kant van het bed aan

Het aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem

We omarmen de verschillen tussen mensen die in hetzelfde bed slapen. Daarom kunt u met ons Pascal-systeem van verwisselbare veercassettes uw kant van het bed persoonlijk aanpassen. Ons doel is te zorgen voor een optimale ondersteuning en comfort, zonder compromissen.

Elk lichaam is uniek

De cassettes zijn afgestemd op verschillende lichaamstypen en lichaamsdelen, zodat ze niet alleen passen bij mensen met een verschillende lengte en gewicht, maar ook met een andere schouderbreedte, heupdichtheid en musculatuur. Terwijl u misschien een meer steun onder uw onderrug nodig heeft, kan uw partner meer flexibiliteit nodig hebben om de ruggengraat uit te lijnen.

Hoe werkt het?

Als u de toplaag van het DUX-bed met Pascal opengeritst, ziet u zes verwisselbare veercassettes; drie voor elke kant. U kunt de cassettes rangschikken op basis van uw lichaamsbouw, -grootte en behoeften.

STAP 1

Verwijder de toplaag

STAP 2

Rits de bovenkant van het bed los

STAP 3

Kies de juiste dichtheid: zacht, medium of stevig

STAP 4

Geniet van uw kant van het bed

Drie ondersteuningszones

Uw benen, heupen en schouders hebben een ander soort ondersteuning nodig. Het DUX-bed bestaat uit drie zones, waardoor u meer comfort krijgt over uw hele lichaam. De schoudercassette vermindert drukpunten die de circulatie kunnen belemmeren. De heupsteuncassette helpt uw wervelkolom recht, los en ontspannen te houden, terwijl de beensteuncassette uw benen iets optilt om uw wervelkolom op één lijn te brengen en de bloedsomloop naar uw voeten op peil te houden.

De ingenieuze veren

Het ontwerp van de veren en de specifieke staalsoort die ervoor wordt gebruikt, is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen. Elke veer is gekalibreerd om precies de juiste opwaartse kracht te bieden en tegenwicht te geven aan een vooraf bepaald gewicht.

Pascal: de man en de maat

Wij hebben ons gepatenteerd cassettesysteem vernoemd naar de Franse natuurkundige en wiskundige Blaise Pascal. Een 'pascal' is een internationale maateenheid voor druk – in ons geval een maat voor de precieze druk die elke veer moet uitoefenen om een rustend lichaam van een bepaalde grootte, vorm en gewicht te ondersteunen.

Neem controle over uw gezondheid

DUX is meer dan alleen een bed. Het is een manier om uw welzijn te verbeteren. Of u nu last heeft van rugpijn of niet kunt slapen omdat u niet lekker ligt, de DUX High-Performance Sleep Systems bieden u de rust en verlichting die u nodig heeft.

Ervaar het verschil

De beste manier om het DUX-bed te ervaren, is door het echt uit te proberen. Laat alle twijfels verdwijnen. Zoek de dichtstbijzijnde winkel en probeer het zelf.

Winkel zoeken

Gerelateerd