Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij comfort

Ontwerpen met DUX

Werk samen met DUX

DUX ontwikkelt en produceert sinds de oprichting van het bedrijf in 1926 matrassen van topkwaliteit en werkt al lange tijd samen met interieurontwerpers, architecten en aannemers. In de loop der jaren zijn veel van onze tijdloze producten ontstaan uit samenwerkingen met ontwerpers zoals Bruno Mathsson, Claesson Koivisto Rune en Norm Architects.

De nauwste banden hebben wij met onze partners, teams en mensen die ons merk vertegenwoordigen en professionele aanbevelingen doen aan de eindgebruiker, de consument. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons klantenbestand uit te breiden met interieurontwerpers, architecten en aannemers die ons merk kunnen uitdragen en hun klanten kunnen verrassen.

DUX-ambassadeursprogramma

We bieden een DUX-ambassadeursprogramma met voordelen voor interieurontwerpers, architecten, consultants en aannemers die helpen om de merkbekendheid en omzet voor DUX en DUXIANA te vergroten.

Deze voordelen omvatten professionele kortingen of provisies op DUX-producten, persoonlijke productondersteuning en het gebruik van ons wereldwijde netwerk van winkels, inclusief onze adviesruimtes voor vergaderingen met klanten.

We kunnen ook training geven aan u, uw team of bedrijf waarmee u werkt, zodat u alles weet wat u moet weten over onze producten en de voordelen van het werken met en gebruiken van DUX-producten.

Meld u aan om DUX-ambassadeur te worden

Onze samenwerking met toonaangevende ontwerpers

Als familiebedrijf van de vierde generatie hebben we het voordeel dat we snel van het eerste concept naar de uiteindelijke levering kunnen overstappen. Dit is een van de redenen waarom toonaangevende ontwerpers met ons willen samenwerken. We werken nu met partners van een nieuwe generatie die een voortreffelijke hedendaagse invloed hebben. We zetten onze reis voort met één voet in het verleden en de andere in de toekomst.

Lees hier meer over onze ontwerpers

Bekijk voor meer informatie

Onze online brochure

Wilt u hier graag meer over weten? Klik hieronder voor onze online brochure 'Welkom bij DUX'.

Naar de online brochure

Neem contact met ons op

Wilt u een samenwerking met DUX bespreken? Neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.