Ga naar hoofdinhoud

DUXIANA wordt de officiële bedleverancier voor Tottenham Hotspur

DUXIANA – maker van het DUX-bed en bekend om hun slaapoptimalisatie door het gebruik van geavanceerde technologie en duurzame materialen – is nu de officiële bedleverancier van Tottenham Hotspur.

Het premium DUX 8008-slaapsysteem, samen met de kussens, bevindt zich nu in elke kamer van The Lodge – onze ultramoderne faciliteit voor spelers op de accommodatie aan Hotspur Way – om onze spelers te helpen hun slaap en herstel te optimaliseren.

Om de continuïteit van de slaap te garanderen, beschikken onze spelers ook thuis over een identieke set-up van bed en accessoires.

De 8008 bestaat uit drie lagen van unieke ondersteunende continue spiraalveren, samen met twee lagen natuurlijke latex en een verstelbare lumbale functie, die samen een ongeëvenaard niveau van comfort en actieve ondersteuning voor het hele lichaam bieden.

DUXIANA streeft er ook naar om de meest duurzame bedden op de markt te produceren, met producten van de hoogste kwaliteit, duurzame materialen, waaronder langzaam geteeld dennenhout, Zweeds staal, hoogdraads katoen en natuurlijk latex dat uit de hevea-boom wordt gewonnen.

tottenhamdux.jpg

Geoff Scott, Head of Sports Medicine and Sport Science, Tottenham Hotspur, zei: "We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de faciliteiten en producten die onze spelers te bieden hebben, te verbeteren. Het DUX-bed is meer dan alleen een bed – het volledig aanpasbare systeem is een essentieel hulpmiddel om onze cliënten te helpen optimaal te herstellen, waarbij slaap een cruciale rol speelt. Het DUX-bed heeft het vermogen om zich aan te passen aan hun strenge schema verder verbeterd sinds het wordt geïntroduceerd in onze ultramoderne accommodatie."

Henrik Ljung, CEO, DUX en DUXIANA, vertelt: "Ik ben er enorm trots op dat ons merk is aangesteld als officiële bedleverancier voor de Tottenham Hotspur Football Club. Toen de kans zich voordeed om samen te werken met zo'n geweldig wereldwijd merk dat onze visie op gezondheid en welzijn door middel van slaap deelt, en dat dezelfde toewijding aan duurzaamheid heeft als wij, was de keuze snel gemaakt. We kijken er nu naar uit om met de club samen te werken en ons steentje bij te dragen aan het succes van het team."

GettyImages-1424685554.jpg

Gerelateerd