Ga naar hoofdinhoud

Het beste kussen tegen nekpijn

U hoeft niet te zoeken naar het beste kussen tegen nekpijn; DUXIANA maakt het voor u. Onze slaapexperts zijn voortdurend bezig met innovatie in slaaptechnologie en ontwikkelen oplossingen voor veelvoorkomende klachten en slaapproblemen. Wij passen dezelfde toewijding en kwaliteit toe op al onze producten, van het DUX-bed en accessoires tot fijn linnengoed en dons; ook onze DUX-kussens zijn geen uitzondering.

De meeste volwassenen hebben op een bepaald moment in hun leven last van nekpijn. Het is een onprettig probleem dat kan worden veroorzaakt of verergerd door het slapen op inferieure kussens.

Daarom hebben we het Xleep Pillow gemaakt – een creatieve combinatie van microveertechnologie omgeven door vertrouwd, luxueus dons. De kern van actieve microveren zorgt ervoor dat uw nek en hoofd in lijn blijven met uw ruggengraat, terwijl de dempende buitenlaag van dons zorgt voor een comfortabele nachtrust. Deze inventieve kern van microveren zorgt er ook voor dat het Xleep Pillow jaar na jaar zijn vorm en soepelheid behoudt.

Een goede slaaphouding is essentieel om pijnlijke en overbelaste spieren 's nachts te laten ontspannen en herstellen. Een goede slaaphouding houdt onder meer in dat de ruggengraat in balans blijft, en daar hoort natuurlijk ook de nek bij. De halswervelkolom – de bovenste zeven wervels van uw ruggengraat – verdient dezelfde aandacht als uw onderrug en middenrug. Een goed kussen helpt om uw slaaphouding te verbeteren en de hele nacht een comfortabele positie te behouden, ongeacht hoe u in uw slaap beweegt.

Mensen met een allergie hoeven niet bang te zijn voor de donslaag van de Xleep: die kan verwijderd en gewassen worden. De Xleep heeft ook een verwijderbare nekrol die extra steun kan bieden wanneer u dat het meest nodig heeft. Na een lange dag achter een computer of na een reis in een te krappe auto- of vliegtuigstoel kan de nekrol een stevige ondersteuning bieden voor vermoeide nekspieren. En als u niet in een hotel met DUX-bedden overnacht, kunt ervoor zorgen dat u toch comfortabel ligt door het Xleep Pillow mee te nemen. Met ons componentensysteem kunt u uw slaapervaring persoonlijk aanpassen: ook mensen die geen last hebben van nekpijn zullen genieten van het unieke design en de comfortabele contouren van de Xleep.

Zoek een winkel in uw buurt om het Xleep Pillow persoonlijk te ervaren. U vindt hier ook andere donzen kussens, dekbedden, hoofdborden en natuurlijk DUX-bedden. Onze experts steken vindingrijkheid en veel zorg in onze ontwerpen, om slaapproblemen op te lossen en de gezondheid van de wervelkolom te ondersteunen. Als u nadenkt over het beste kussen tegen nekpijn, vraag ons dan ook wat onze bedden kunnen doen om alle soorten rugpijn te verzachten en te verlichten.

Gerelateerd

Ontdek meer producten

Ervaar het verschil

De beste manier om het DUX-bed te ervaren, is door het echt uit te proberen. Laat alle twijfels verdwijnen. Zoek de dichtstbijzijnde winkel en probeer het zelf.

Winkel zoeken