Ga naar hoofdinhoud

Maatwerk

Een bed dat aan al uw behoeften is aangepast

Kijk eens naar de verschillende onderdelen van het DUX-bed. Wij zullen u begeleiden en ervoor te zorgen dat uw keuze perfect aansluit bij uw behoeften.

Hardheid matras

De hardheid van uw matras moet worden aangepast aan uw lichaamsgewicht, slaappositie en andere voorkeuren. De juiste hardheid is essentieel om rugpijn en problemen met de bloedsomloop te voorkomen. Een zacht matras is perfect voor lichte personen of zijslapers, terwijl een stevig matras bestemd is voor rugslapers met een normaal of zwaar gewicht. Wij adviseren extra stevigheid voor zwaarlijvige gebruikers die liever op hun rug of buik slapen.

Dekmatras

We bieden vijf verschillende dekmatrassen voor uw DUX-bed - Xupport, Xupport met knopen, Xupport Plus, Xupport Xoft en de unieke matras Pascal de Luxe, met individuele comfortzones. De dekmatrassen worden niet aan uw bed bevestigd en zijn dus gemakkelijk te verwisselen.

Dekmatrassen bekijken

Pascal-systeem

Het unieke systeem van DUX met verwisselbare veercassettes is de beste optie als u het bed wilt aanpassen aan de behoeften van uzelf en die van uw partner.

Bedpoten

U kunt een andere stijl, hoogte en kleur kiezen voor de poten van uw bed. Het plaatsen van de poten is eenvoudig – u bevestigt ze aan het frame door ze op de juiste plaats in te draaien.

Bekijk ons aanbod

Accessoires

Kies u de perfecte accessoires van topkwaliteit ter aanvulling op uw DUX-ervaring.